Savuholvi

Savuholvi on maan alle rakennettu holvisauna, joka tarjoaa perinteisen savusaunakokemuksen nykyaikaisilla mukavuuksilla. Saunan terassi on katettu ja heti terassin vieressä on ulkoporeallas kaikilla herkuilla.

Sauna sijatsee Vuokatissa Jäätiönlahden koilisrannalla, johon aurinko paistaa pitkälle iltaan.

Savuholvin sauna lämmitetään tilauksesta ja on käytössäsi klo 16- 22.00 tai sopimuksen mukaan jo aiemmin. Perinteisesti lämmitettävän saunan valmistelut aloitetaan jo kylpemispäivän aamuna, joten varauksen ja mahdollisten peruutusten tekeminen ajoissa on enemmän kuin tärkeää. Käytämme lämmityksessä aitoa paikallista leppäpilkettä, joka takaa savusaunalle tyypilliset leppoisan pehmeät löylyt.

Saunaan mahtuu löylyttelemään 6-8 henkeä, mutta terassilla ja pukuhuoneessa iltaa mahtuu viettämään isompikin porukka. Pukuhuoneen puolella on pienen pieni takka, joka antaa kylmimpien pakkasten aikaan lämmön lisäksi myös mukavan tunnelman. Pukuhuoneen pikkukeittiön varusteluun kuuluu jääkaappi sekä kahvin- ja vedenkeittimet. Terassin kaasugrillissä kesän herkut valmistuvat nopeasti.

Savuholvin löylyistä pääsee nauttimaan myös talven kylmimpinä kuukausina.
Porealtaan lämpökansi takaa lämpimän kylpyhetken mihin vuodenaikaan tahansa ja terassin lämmittimet tuovat lisälämpöä aina tarvittaessa.

Varaustilannetta voi tiedustella sähköpostilla tai puhelimitse.

Hyvä tietää

  • Koska kyseessä on perinteisesti lämmitettävä savusauna, varaukset ja peruutukset viimeistään edellisenä päivänä klo 12 mennessä

  • Hinta 340 € / kerta (sis. alv. 24%)

  • Pyyhevuokra 10 € /pyyhe

  • Saunaan mahtuu 6-8 henkeä ja porealtaaseen 7 henkeä, terassilla tuolit 10 hengelle ja pukuhuoneeseen mahtuu noin 10 henkeä